Лаборатория Pegboard Panneau в стелажи с дисплей за химически опит

Капчицата е инструмент, често използван в лаборатории за капене на инструмент за капчици вода в епруветка. С киселинна и алкална устойчивост, устойчивост на корозия и т.н.

Информация за продукта

Лаборатория Pegboard Panneau в стелажи с дисплей за химически опит

профил на компанията

mainpc

Основен продукт

STORE1

Producr Show

pr6

Сертифициране на продукта

certification2t1

информация за продукта

common

phaibao

Случаи на приложение

common2

case

Въведение на компанията

chair common1

Нашият товар

freightZBANNER

Често задавани въпроси

Как да направите поръчка?
1.Свържете се по имейл или търговски мениджър за конкретни артикули
2.Подписан договор, 40% депозит предварително
3.Булк продукции
4. Балансово плащане преди изпращане.
5.Кориране изпраща оригинални документи или стоки за предаване на телекомуникации
6.Качествена гаранция за 2 години след изпращането.
 
Имате ли продукти на склад?
Съжаляваме за това, не винаги резервираме запаси. Ако има запаси, ние ще ви информираме с подробности в отговора на вашето изискване.

Колко ще са таксите за доставка?
Това зависи от размера на вашата пратка и начина на доставка. Когато се запитаме за таксите за доставка, се надяваме да ни уведомите подробната информация като кодовете и количеството. Вашият благоприятен метод за доставка. (По море или по въздух) и вашето определено пристанище или пристанище. Ще Ви благодарим, ако можете да ни спестите няколко минути, за да ни помогнете, тъй като това ще ни даде възможност да оценим разходите въз основа на предоставената информация.
 
Мога ли да посетя вашата фабрика?
Разбира се, ние сме производител на лабораторни мебели в Гуанджоу, Китай. Моля, свържете се с нас предварително и ще ви уговорим среща. работна маса от неръждаема стомана с колела лабораторни мебели.

Информация за връзка

1.4

Ако търсите лабораторното пано за пегборд в стелажи с дисплей за химически опит, BOKA трябва да бъде вашият най-добър избор. Като един от водещите производители и доставчици в Китай, нашата фабрика има голяма компетентност в тази област. Добре дошли да купите нашите продукти с ниска цена и да проверите ценовата листа с нас.
Hot Tags: лабораторна пано за пегборд в стелажи за химически опит, Китай, фабрика, производители, доставчици, ценова листа, ниска цена
Запитване

You Might Also Like