Аксесоари за лаборатория, трипътно кранче за лабораторни мебели от BOKA

China Lab Tap произвежда фабриката на China Lab Tops

Информация за продукта

China Lab Tap произвежда фабриката на China Lab Tops

стол общ1

COMPANY


Национален стандарт


haibao3haibao4

DAHAIBAO4

представяне на продукт

tap1 информация за продуктаtap1.1

tap1.3

Сертифициране на продукта

DAHAIBAO2

Дело за кандидатстване

случай

Въведение на компанията

Гуанджоу Бока лабораторна система Tech. Co, Ltd е професионален производител на мебелни лаборатории и интегриран конструктор на лабораторни инженери. През последните 5 години, с добре оборудвани съоръжения и силна техническа сила, нашите продукти са широко признати и доверени от повече от 2200 клиенти в 80 различни страни.
Ние предлагаме едноредово професионално обслужване на лабораторно планиране и дизайн, производство на лабораторни мебели, изграждане, монтаж на инсталационна система, инсталация, система за управление на информацията в лаборатория и проект „до ключ“ С богат асортимент, добро качество, разумни цени и стилен дизайн, нашите продукти са широко използва се в университет, колеж, училища, научноизследователски институти, научноизследователски и развоен център, правителствен отдел за надзор на качеството и инспекция, болница, хранително-вкусова промишленост, водоснабдяване, микробиологична промишленост, материали и техника. отдел за козметика, химическа и физическа технология, отдел по околна среда, отдел за инспекция и карантина, обработка на контрол на качеството, козметична индустрия, болница, нефтохимическо инженерство, фармацевтика, генно развитие и изследвания, селскостопанска индустрия и други отрасли.
Понастоящем продуктите на нашата компания намират широко приложение в различни области, като колежи и университети, изследователски институти, хранителни предприятия. Нашата вяра е „Укрепване на мечтата за лаборатория, подобряване на ядрото на конкурентоспособността“, работа в принципа „Професионален, прецизен, отговорен, иновации“.

photos_副本

Нашият товар


freightZBANNER

Често задавани въпроси

Как да направите поръчка?
1.Свържете се по имейл или търговски мениджър за конкретни артикули
2.Подписан договор, 40% депозит предварително
3.Булк продукции
4. Балансово плащане преди изпращане.
5.Кориране изпраща оригинални документи или стоки за предаване на телекомуникации
6.Качествена гаранция за 2 години след изпращането.

Имате ли продукти на склад?
Съжаляваме за това, не винаги резервираме запаси. Ако има запаси, ние ще ви информираме с подробности в отговора на вашето изискване.

Колко ще са таксите за доставка?
Това зависи от размера на вашата пратка и начина на доставка. Когато се запитаме за таксите за доставка, се надяваме да ни уведомите подробната информация като кодовете и количеството. Вашият благоприятен метод за доставка. (По море или по въздух) и определения от вас порт или въздушно пристанище. Ще Ви благодарим, ако можете да ни спестите няколко минути, за да ни помогнете, тъй като това ще ни даде възможност да оценим разходите въз основа на предоставената информация.

Мога ли да посетя вашата фабрика?
Разбира се, ние сме производител на лабораторни мебели в Гуанджоу, Китай. Моля, свържете се с нас предварително и ще ви уговорим среща. работна маса от неръждаема стомана с колела лабораторни мебели.

Информация за връзка

1.4

Ако търсите лабораторните аксесоари, трипътният кран за лабораторни мебели от boka, BOKA трябва да бъде най-добрият ви избор. Като един от водещите производители и доставчици в Китай, нашата фабрика има голяма компетентност в тази област. Добре дошли да купите нашите продукти с ниска цена и да проверите ценовата листа при нас.
Hot Tags: лабораторни аксесоари, трипосочен кран за лабораторни мебели от boka, Китай, фабрика, производители, доставчици, ценова листа, ниска цена
Запитване

You Might Also Like