Индустриална лаборатория Шкаф за съхранение от неръждаема стомана Огнеупорен запалим шкаф за безопасност

Според международната практика, има четири цвята от обичайни използвани шкафове за съхранение на химикали за съхранение на различни опасни химикали.
Обикновено жълтите шкафове се използват за съхраняване на запалими химикали, червените - за запалими химикали, сините - за слаби корозивни химикали (Силно корозивните химикали могат да се съхраняват само в PP (полипропиленови) материали
шкаф за съхранение), като сярна киселина, азотна киселина, флуороводородна киселина и други силно корозивни химикали) и белите се използват за съхранение на токсичните химикали.
Цветът е за разграничаване на различни видове химикали при съхранение и удобно използване. Ефектът от кокмони на всеки тип предпазен шкаф е за предотвратяване на пожар, топлоизолация и сигурно съхранение.

Информация за продукта
Характеристика:

1.Огнеустойчив защитен шкаф, цял за двупокривната огнеустойчива стоманена конструкция, между две стоманени плочи е отделен 40 мм, вътрешната запълва специалния пожароустойчив материал, функцията за пожарна защита е по-забележителна.
2.Използва висококачествената стоманено-валцувана стоманена плоча, която придобива здравина, функцията за противопожарна защита е по-добра.
3.Долната 50 мм висока течност, херметизирана в корпуса на шкафа, може значително да задържи теч на химия.
4.Изключителен&"; разливащ улов GG"; рафтовете могат да носят стоманена кутия за безопасност от 400 фунта, което може да предотврати корозията и да задържи течността да изтече.
5.Издръжлива и устойчива на химикали, не оловна епоксидна боя е боядисана отвън и отвътре, максимизирайки ефекта от антихимичната способност.
6.Използване на три езика с високо идентифицирани етикети, антикорозивен.
7.Двойни пожароустойчиви отвори с вградени светкавици, стратегически разположени от двете страни на шкафовете.
8.Четири регулируеми&"преливащо устройство GG"; хоризонталните рафтове биха могли да гарантират стабилно тялото на шкафа.Ако търсите промишлената лаборатория от неръждаема стомана, шкаф за съхранение от неръждаема стомана, огнеупорен запалим сейф, BOKA трябва да бъде вашият най-добър избор. Като един от водещите производители и доставчици в Китай, нашата фабрика има голяма компетентност в тази област. Добре дошли да купите нашите продукти с ниска цена и да проверите ценовата листа с нас.
Hot Tags: промишлена лаборатория шкаф за съхранение от неръждаема стомана огнеупорен запалим сейф, Китай, фабрика, производители, доставчици, ценова листа, ниска цена
Запитване

You Might Also Like