Как е проектирана общата лаборатория за тестване на качеството на водата

Общият лабораторен център за тестване на качеството на водата, за да отговори на нуждите на лабораторията как да подредим малката серия BOKA днес, ще ви отведе да разберете. (1) Експерименталният стенд включва централен изпитвателен стенд, тестов стенд, страничен стенд, таблица с инструменти, небесна платформа, ...

Информация за продукта

Как е проектирана общата лаборатория за тестване на качеството на водата

Общият лабораторен център за тестване на качеството на водата, за да отговори на нуждите на лабораторията как да подредим малката серия BOKA днес, ще ви отведе да разберете.

(1) Експерименталният стенд включва централен стенд за изпитване, изпитвателен стенд, страничен стенд, таблица с инструменти, небесна платформа, таблица с висока температура, шкаф с лекарства, шкаф за лекарства, шкаф с инструменти, шкаф за стъклени съдове и харесването.

(2) Климатични и вентилационни съоръжения. В новата лаборатория всички сградни площи са климатизирани. Вентилационната система включва димоотвод (газов шкаф), изпускателна качулка (неподвижна), подвижна качулка, изпускателен вентилатор и други подобни.

LAB МЕБЕЛИ-5.13

(3) Водните съоръжения включват изпитателни басейни, мивки, кранове за изпитване и др.

(4) Средствата за безопасност включват противопожарни системи, пожарогасителни системи с инертен газ, шкафове за безопасност, аварийни душове, промивки за очи и др.

(5) Съоръженията за снабдяване с газ включват газоснабдителни станции, газоснабдителни табели, газови плочи и тръбопроводни системи.

(6) Мрежова система за управление на компютъра


Hot Tags: Как е проектирана общата лаборатория за тестване на качеството на водата, Китай, фабрика, производители, доставчици, ценова листа, ниска цена
Запитване

You Might Also Like