Висококачествена мивка PP лаборатория

Висококачествена лабораторна pp мивка Мивка (дизайн против преливане) Цвят: Черен, бял, сив. Материал: висококачествен PP, устойчив на повечето химикали и органични разтворители, като Aqua Regia. Финиш: Матово покритие върху устните, устойчиво на надраскване&усилвател; отговаря на повечето' покритие. Преливник: леене под налягане ...

Информация за продуктаВисококачествена мивка pp мивка

Мивка (дизайн против преливане)

Цвят: Черен, бял, сив.
Материал: висококачествен PP, устойчив на повечето химикали и органични
разтворител, като Aqua Regia.
Финиш: Матово покритие върху устните, устойчиво на надраскване&усилвател; съобразен с повечето
работен плот' завършек.
Преливник: Инжекцията е оформена като част от тялото на мивката.
Аксесоари: Висококачествена PP дренажна капачка, капачка за преливане, свързваща верига.

предимство

След нашето препроектиране на структурата и разположението на отводнителя за мивки PP е по-разумно и практично. Отводнителят е проектиран с функция за съхранение на вода.
Тя може да предотврати преливането на вонята от канализацията и вече няма нужда да инсталирате PP Trap. Той не само спестява разходи, но и намалява заетото пространство. Най-
местоположението на дренажа се премества отстрани на крана, така че наличното пространство под мивката да се увеличи повече от два пъти.

Размер по избор


Ако търсите висококачествената pp лабораторна мивка, BOKA трябва да бъде вашият най-добър избор. Като един от водещите производители и доставчици в Китай, нашата фабрика има голяма компетентност в тази област. Добре дошли да купите нашите продукти с ниска цена и да проверите ценовата листа с нас.
Hot Tags: висококачествена pp лабораторна мивка, Китай, фабрика, производители, доставчици, ценова листа, ниска цена
Запитване

You Might Also Like