Лабораторни капково стойка / Lab сушене поставка / Lab таблото за лабораторни

Производители на метални модулни лабораторни мебели с върхове и мивки с епоксидна смола, използвани в университети, колежи, училища, научноизследователски институти, научноизследователски и научноизследователски институти, правителствен отдел за надзор на качеството и инспекция, болница, хранително-вкусовата промишленост, водоснабдяването, микробиологичната промишленост, материалите и инженерството, козметиката промишленост, химически и физически технологии, отдел по околна среда, отдел за инспекция и карантина, обработка на контрол на качеството, козметична индустрия, болница, нефтохимическо инженерство, фармацевтика, генно развитие и изследвания, селско стопанство и други отрасли.

Информация за продукта

Лабораторни капково стойка / Lab сушене поставка / Lab таблото за лабораторни


стол общ1

Основен продукт


DAHAIBAO4
често срещани

информация за продукта

p1

common2

Дело за кандидатстване

случай

Често задавани въпроси

Как да направите поръчка?
1.Свържете се по имейл или търговски мениджър за конкретни артикули
2.Подписан договор, 40% депозит предварително
3.Булк продукции
4. Балансово плащане преди изпращане.
5.Кориране изпраща оригинални документи или стоки за предаване на телекомуникации
6.Качествена гаранция за 2 години след изпращането.
 
Имате ли продукти на склад?
Съжаляваме за това, не винаги резервираме запаси. Ако има някакви запаси, ние ще Ви информираме с подробности в отговора на вашия изисква.

Колко ще са таксите за доставка?
Това зависи от размера на вашата пратка и начина на доставка. Когато се запитаме за таксите за доставка, се надяваме да ни уведомите подробната информация като кодовете и количеството. Вашият благоприятен метод за доставка. (По море или по въздух) и определения от вас порт или въздушно пристанище. Ще Ви благодарим, ако можете да ни спестите няколко минути, за да ни помогнете, тъй като това ще ни даде възможност да оценим разходите въз основа на предоставената информация.
 
Мога ли да посетя вашата фабрика?
Разбира се, ние сме производител на лабораторни мебели в Гуанджоу, Китай. Моля, свържете се с нас предварително и ще ви уговорим среща. работна маса от неръждаема стомана с колела лабораторни мебели.

Информация за връзка
1.4 Искрено се радвам на вашето посещение!

Hot Tags: лабораторна стойка за капене / лабораторна сушилня / лабораторна пегборд за лаборатория, Китай, фабрика, производители, доставчици, ценова листа, ниска цена
Запитване

You Might Also Like