Начало > Изложба > Съдържание

Защо щантът за изпитване от всички стомани е най-екологичен

Aug 01, 2018

Дългогодишната загриженост на потребителите в страничната дървена лаборатория е освобождаването на формалдехид. В края на краищата дървената лабораторна странична маса често използва много химически суровини, съдържащи формалдехид в производствения процес. Този проблем, свързан със сигурността, също е причинил много потребители. Няма ефективен метод за рециклиране на елиминираната дървена лабораторна страна, което ще замърси околната среда и ще заема пространство. Днес БОКА дойде да ви запознае с лаборатория от всички стомани, всички горепосочени проблеми бяха решени. Защо щантът за изпитване от всички стомани е най-екологичен:

8.01.jpg

От избора на материали до производствения процес и елиминирането им след употреба, всички стоманени лабораторни лабораторни станции няма да доведат до загуба на ресурси за обществото и няма да имат неблагоприятно въздействие върху екологичната среда. Това е повторно използваем експериментален мебелен продукт.

От гледна точка на безопасността дървесината е лесна за изгаряне и изгарянето на дървената лабораторна странична маса, изработена от много сгъстени плочи, ще освободи токсични и вредни газове, а лабораторията от всички стоманени лаборатории изобщо няма да има такива опасения. Освен това, в сравнение с дървената лабораторна странична маса, тя ще бъде подложена на плесени и ще се напука с промяна на температурата и влажността на помещенията. Лабораторната странична маса от всички стомани е относително стабилна, напълно незасегната от температурата и влажността, а процесът на използване е по-безгрижен.