Начало > Изложба > Съдържание

Какво трябва да се направи в пространственото оформление на лабораторния план?

Jul 04, 2018

Всички знаем, че при изграждането на лаборатория първо ще разгледаме бюджета за създаването на лабораторията. Тогава как планираме пространственото оформление на нашата лаборатория при определени бюджетни разходи? Това е голям проблем, искам да планирам пространството и оформлението на лабораторията много разумно, просто се успокой и гледам прозренията на VOLAB Xiaobian! ...

lab furniture-011.jpg

1. Проектиране на съоръжения за безопасност: Съгласно международните стандарти, в лабораторията са подредени безопасното проектиране на шкафове за сигурност, шкафове и аварийни душове, очила за първа помощ и др.

2. Екологичен дизайн: С развитието на икономиката изискванията на хората за опазване на околната среда стават все по-строги. Осигурете пълно решение за пречистване на отработените газове, така че отработеният газ, генериран в експеримента, да може да бъде ефективно решен, което съответства на показателите за емисиите на околната среда.

3, проектирането на вентилационната система за изсмукване: в лаборатория нов проект за строителство или ремонт, ние участваме в планирането, изпращаме професионални инженери на обекта, за да се свържете със съответния персонал, в зависимост от броя на вентилационните носители в лабораторията (като аспиратор Качулката за изгорелите газове) е проектирана с пълна схема на вентилация. Съдържанието на схемата включва позицията и размера на тръбите, резервирани за отработените газове в сградата, както и разпределението и спецификациите на тръбопровода. Уверете се, че скоростта на въздуха, обемът на отработените газове, шумът и други индикатори, когато се използва вентилираният носач, отговарят на националните стандарти.

4. Планиране и проектиране на оформлението на продукта: Осигурете професионален съвет за отдел "Използване", план за оформление на продуктовия продукт, който отговаря на лабораторните стандарти и изискванията за употреба. Определете вида на продукта в лабораторията. Количества, които да отговарят на лабораторните изисквания и стандарти.

5, дизайн на личността на продукта: Според експерименталния процес и специалните изисквания на персонала, коригирайте структурата и функцията на продукта, проектирайте персонализиран продукт, който да отговаря на изискванията на потребителя.

6. Проектиране на запазено положение на вода и електричество: След определянето на оформлението ще бъде предоставена цялостна карта за разположението на хидроенергията и ще бъде представена на клиента за изграждане.

След обяснението на BOKA Xiaobian, мислите ли, че оформлението на лабораторното планиране е много ясно? След това имаме повече от десет години опит в лабораторното проектиране и проектиране и изградихме лаборатория от висок клас. , е цялостното решение лаборатория на лабораторията за сигурност, а след това на индустрията нуждаещи се хора, добре дошли да се свържете с нас, ние ще се радваме да ви помогне!