Начало > Изложба > Съдържание

Какви са лабораторните домове и предупреждения!

Jun 06, 2018

Лабораторни лаборатории за лабораторни упражнения за лабораторни упражнения с работна маса, включително камерата за изгаряне, лабораторни шкафове, шкафове за съхранение и т.н. Съгласно материала класификацията включва всички видове стомана, дърво, стомана, алуминий, неръждаема стомана, PP и други. На плота може да се използват плочи, физикохимични плочи, керамични плочи или

епоксидни смоли, за да се постигне устойчивост към киселини, алкали, ожулвания и други подобни.


Използване на мебели

Прецизното почистване и дезинфекция са първите функции, които трябва да бъдат разгледани в областта на биологията, медицината, лабораторните бои и чистите помещения. Това изисква лабораторни мебели, които лесно се почистват, стерилизират и поддържат чистота за дълго време. Обикновените стоманени и дървени мебели едва ли отговарят на това изискване за чистота. С непрекъснатото развитие на индустрията е важно лабораторната индустрия да навлиза непрекъснато на пазара. Например:

Експериментална пейка: едностранна изпитвателна пейка с централна станция от стоманена дървесина от централна станция, изцяло стоманена централна пейка, платформа за водни кофи и дневна платформа; експериментален панелен панел: антикорозионна плоскост за физикохимични плочи, серия за димните газове: табла тип "въздушен шкаф", аспиратор от стомана, нов тип Всички абсорбатори от стомана, абсорбатори за пода, изцяло от стомана; серия шкафове; кутии за реагенти, шкафове за съдове, шкафове за газови бутилки, шкафове за безопасност, шкафове, шкафове за обувки; реактивна стойка: платформа за реагенти за плочки, централна решетка за стоманени стъкла, водоустойчив гнездо Лабораторни столове; Лабораторни професионални кофи серия: промиване на очи, авариен душ, лабораторни кранове, лабораторно специфична серия Coulter; лабораторна вентилационна система: атомна абсорбаторна камера, универсална абсорбатор; офис дялове серия: бюра, офис столове, офис дялове Перфектната комбинация от неръждаема стомана плотове и стоманени шкафове с 25 мм база плоча, като се вземат предвид лабораторните изисквания за чистота и носещи.

2 абсорбатора

Описание на продукта: Абсорбиращата камера е важно съоръжение за безопасност в лабораторията и се използва предимно за изсмукване на различни вътрешни отработили газове. Абсорбиращите камери се използват в лаборатории и изискват отделяне на вредни газове и лабораторно полезно устройство, което изисква по време на експеримента почистване и изтичане на отпадъчни води.

Работата на аспиратора зависи от скоростта на въздуха, преминаващ през абсорбатора. Факторите, които влияят върху челната скорост и движението на въздуха, са вихровият ток, входящата форма на шкафа, топлинната енергия, механичното действие, дизайнът на вентилационните отвори и заподозрените.

3 маса за миене

Миялна машина от фибростъкло

Поддръжка и поддръжка на масата за миене: редовната поддръжка може да удължи живота на масата;

Предупреждение: 1. Отстранените върху масата реагенти трябва да се почистват незабавно.

2, редовно използване на топла вода и перилни препарати за почистване на кръвта, бактерии лаборатория няколко пъти на ден за почистване.

3, е строго забранено в дълго време, поставени във влажни и температурата е по-висока от 135 ° C в околната среда;

4. Когато използвате електрическата пещ, електрическата пещ трябва да се постави върху специална скоба;

5, директен контакт с пламък, стопен метал, метални искри и други високотемпературни изделия е строго забранен;

6, не излагайте на пряка слънчева светлина;

7, бъдете внимателни, когато инсталирате подръжката на масата, внимавайте да не я използвате като скеле

6.6.jpg