Начало > Изложба > Съдържание

Какви са конфигурациите за предотвратяване на замърсяването на изгорелите газове?

May 11, 2018

Абсорбиращите канали могат да бъдат класифицирани според състоянието на тяхното използване. Те могат да бъдат разделени на общодостъпни по-ниски отворени типове, подови, двустранни, трислойни, тип маса, свързани тип и експерименти с радиоактивност, предназначени за различни нужди от експериментална употреба, както и за синтетични експерименти. Специални абсорбатори за експерименти с перхлорна киселина.

Безопасността е най-голямата мисия, преследвана от изгорелите газове. Използването на абсорбатори от лаборатории е да гарантира безопасността на потребителите и да предотвратява замърсяването на околната среда.

Тази сигурност се отразява основно в

1. Приемайте уникалната структура на вентилационната шева, за да отделите ефективно вредните газове.

2. Проверени дръжки, с пролуки между кормилото и стъклото. Потокът въздух на палубата се завърта, осигурявайки ефективен въздушен всмукване отстрани.

3, задайте анти-спад прозорец, в случай на случайно падане на стъкло прозореца от стъкло прозорец, с анти-спад ще хване, да се предотврати случайно персонал.

4. Стъкленият прозорец е изработен от закалено стъкло. Дори ако стъклото случайно се срине или експлодира, то няма да доведе до инциденти.

5. В горната част на абсорбатора трябва да има вентилационни отвори, за да може въздухът да влезе, дори ако стъкленият прозорец е затворен, за да се избегне генерирането на по-голямо отрицателно налягане.

6. Капакът на изгорелите газове е направен от метални материали и е незапалим. Вътрешната кухина е изработена от огнеустойчив или незапалителен материал, като специална плоча против разгъване, плоча от неръждаема стомана и т.н. Използва се твърдата физикохимична плоскост или плоча от неръждаема стомана, за да се предотврати киселината, основата, топлината и огъня ,

7. Ефективната височина на стъкления прозорец е 800 мм, вътрешната кухина е 1200 мм, а височината на масата е 800 мм. Той е ергономичен, лесен за работа и има голямо пространство за употреба и подобрява безопасността.

8, Shuizui, газ Tsui в брояча извън дистанционно управление на дръжката, по-удобен и безопасен, отколкото директна ръчна работа.