Начало > Изложба > Съдържание

Типове и конструкции на изпарения Худ дизайн по-различно?

Feb 17, 2017

Както всички знаем, различни експеримента произвежда разнообразие от вредни газове, тези газове могат да съдържат различни силни киселинни силно алкални такива вредни вещества, продължително излагане на човешкото тяло може да бъде фатална повреда, освен на вредите за човешкото тяло, ако дългосрочно пребиваване закрито, някои точност инструмент и оборудване за лабораторията, ще предизвика щети и въздействие. Така че да се подобри в лабораторията среда е основен приоритет, за да се предотврати разпространението на тези вредни газове в закрит, трябва да използваме камини, инсталирани в лабораторни съоръжения да гарантират лаборатория вентилация структура разумно, както и безопасна и чиста околна среда. Структура има много сега илюминатор, whatand #39; s разликата между проектирането и използването на различни?

1. пълни изпускателната структура: пълен отработените изпарения Худ дизайн, в момента е един от най-широко използваните, тя е много разумен вентилация структура дизайн, когато провежда в изпарения Худ изпускателна система, добра циркулация в рамките на кабинета, отработените газове е подходящ във всяка лаборатория и може да бъде по-ефективно и бързо изхвърляне на вредни газове и вещества.

2. вятър-тип структура: структурния дизайн на температура на въздуха вътрешен изисквания, приложими към тези лаборатории, поради лабораторна температура и влажност на въздуха е постоянно, за да спестите от Парно, и така нататък, можем да използваме този вид грим въздух изпарения Худ дизайн, че този дизайн може да направи себе си извън газ капака за бягане и Колоездене.

3. променлива структура: проектиране на променлива структура, приложим за скорост на вятъра изисква повече лаборатория заради такива променлива структура дизайн, може да по-добре помощ ни коригира Отработения въздух поток.