Начало > Изложба > Съдържание

Лабораторна енциклопедия-лабораторни мебели

Apr 09, 2018

Дефиниция на лабораторни мебели

Лабораторните мебели са лабораторна експериментална конзола, включваща абсорбатор, централна платформа, странична маса, кутия за реагенти, шкаф за инструменти, шкаф, кабинет за експерименти, кабинет за лекарства, експериментална платформа, дневна платформа, покритие и други подобни. Съгласно материала класификация включва всички стомана, всички дърво, стомана дърво, алуминиева дървесина и други видове. Плотовете могат да използват физикохимични плочи като Trespa, VIA и т.н. Пластините от керамични или епоксидни смоли могат да се използват и за постигане на лабораторни мебели, устойчиви на киселини, алкали и устойчивост на абразия.Лабораторни мебели

Функцията, която трябва да се счита за първа, изисква нашите лабораторни мебели да имат характеристики, които лесно се почистват, стерилизират и поддържат чисти за по-дълъг период от време. Обикновените стоманени и дървени мебели едва ли отговарят на това изискване за чистота. Въз основа на пълното отчитане на различните изисквания на експериментатора, VOLAB разработи серия от напълно мебели от неръждаема стомана, за да изпълни мечтата на клиента. Използването на висококачествена четка от неръждаема стомана като суровина за лабораторни мебели, съчетана с перфектен производствен процес, напълно отговаря на вашите високи изисквания за чистота и интензивност на обслужване. Перфектната комбинация от маса от неръждаема стомана и стоманен корпус с 25 мм субстратна плоча, като се вземат предвид изискванията на лабораторията за чистота и носещи товари.

Trespa

Trespa е термореактивен слой от фенолна смола, в който фенолната смола е импрегнирана в крафтова хартия или дървесни влакна и се втвърдява при висока температура и високо налягане. Благодарение на еднаквата си структура и компактност, всяка точка на дъската е силна. Ако повърхността е подложена на специална обработка на смолата, нейната производителност може да бъде допълнително подобрена. Ядрото на Trespa е черно, бяло и кафяво. Цветовият тон, стилът и текстурата на повърхността са доста богати, така че могат да се използват като външни и вътрешни строителни материали със съответните изисквания за здравина и изисквания за външен вид. Trespa има отлична устойчивост на удар, водоустойчивост, устойчивост на влага, химическа устойчивост, топлоустойчивост, устойчивост на абразия и устойчивост на атмосферни влияния. Слънчевата светлина не причинява обезцветяване или обезцветяване. В допълнение, продуктът е трудно да се петна мръсотия, лесен за почистване, лесна поддръжка. Красотата на продукта е дълготрайна, а абсорбцията на въздействието на Trespa и специалните производствени процеси го правят мощен амортисьор.

Общи експериментални мебели

Експериментална маса

Платформата за физически експерименти. Други централни лабораторни пейки, абсорбатори, медицински шкафове, стандартни шкафове, шкафове за газови бутилки, високотемпературни маси и др.

Абсорбатор

Абсорбиращите камери се използват в лаборатории и изискват отделяне на вредни газове и лабораторно полезно устройство, което изисква по време на експеримента почистване и изтичане на отпадъчни води.

Медицински кабинет

Медицинските шкафове са продукти, които съхраняват главно лекарства и реактиви в лабораторни мебели. Съгласно материала на продукта той може да бъде разделен на изцяло дървен тип и всички видове стомана. Според показателите за безопасност могат да бъдат разделени на обикновен тип и помпени. Целта е да се направи най-подходящото съхранение на токсични, вредни и летливи продукти в лабораторията.

Експериментална маса

Лаборатория за биологична безопасност

Библиотеката за биологична безопасност се използва за защита на самите оператори, лабораторната среда и експерименталните материали, когато се използват за инфектиране на експериментални материали като първични култури, бактериални щамове и диагностични проби, за да се избегне излагането на горепосочените операции. Той е предназначен да произвежда инфекциозни аерозоли и пръски.

Kecheng Nenghuan експериментална техника Ко ООД е професионален модерни лабораторни мебели и лаборатория пейка. Основните продукти на компанията включват лабораторни мебели, лабораторно оборудване, лабораторни пейки, абсорбатори, централни лабораторни пейки, шкафове за биологична безопасност, детоксикационни шкафове, взривобезопасни шкафове, шкафове за реагенти, чисти пейки и основно оборудване, свързано с лаборатории. Стомана, стоманена дървесина, алуминиева дървесина, цялото дърво и други материали.