Начало > Изложба > Съдържание

Въвеждане на видове и материали от често използвани лабораторни мебели

Apr 13, 2018

Въвеждане на видове и материали от често използвани лабораторни мебели

Оборудването за лабораторно обзавеждане включва абсорбатори, лабораторни пейки, лабораторни столове, инструментални пейки, дневни платформи, медицински шкафове, шкафове за реагенти, шкафове за съдове, шкафове за сигурност, шкафове за съхранение и др. Основните материали са стомана, неръждаема стомана, , алуминиева дървесина, стоманена дървесина и др., за да се постигнат киселинни, алкални, износни и други характеристики на лабораторните мебели.

1. Капакът на изгорелите газове е най-често използваното местно устройство за изпускане в лабораторията. Неговата работа зависи главно от скоростта на въздушния поток през абсорбатора.

2. Пейката е много важна част от лабораторните мебели. Платформата, необходима за извършване на физически експеримент. Експерименталната пейка може да бъде разделена на централна станция, странична станция, миялна станция, станция за прибори, високотемпературна станция, носеща станция, работна станция, чиста пейка, физическа станция и т.н. на функцията; тя може да бъде разделена на стоманена изпитвателна пейка и стоманена пейка от дърво според материала. , алуминиева дървена пейка, всички дървени пейки.

3. Лабораторният стол е част от лабораторните мебели. Използва се за почивка, наблюдавайте стола в експеримента.

4. Небесната платформа е част от лабораторните мебели. Небесната платформа е основно подкрепящо експериментално оборудване, специално проектирано за експерименти с високи изисквания за точност и анти-смущения. Той може да контролира смущенията при използване, когато различни съоръжения вибрират, да устояват на смущенията, които се използват по време на триене и вибрации между пътните превозни средства и земята, да устояват на смущенията при използване по време на естественото движение на земята и да устояват на смущенията, промени естествено; гарантира точността по време на експеримента. Платформата за небето е предназначена за абсорбиране на удари, а именно: пейка, плочи за маса, плотове и инструменти; нивото на абсорбиране на удара е сто хилядна.

5. Кутията за лекарства е част от лабораторните мебели. Медицински кабинет: Той се нарича фризер за лекарства. Използването на фризер за съхраняване на лекарства е технология за съхраняване и съхранение с китайски характеристики. Характеристиките му са малки инвестиции, бърз ефект и инвестиционна стойност.

6. Контейнеровите шкафове са функционални шкафове, които се използват за съхраняване на различни видове стъклени изделия, чаши, чаши за измерване и т.н., които се използват за експерименти след почистване.

7. Кабинетът за реагентите е част от лабораторните мебели. Той също така е известен като проба шкаф и лекарство шкаф. Това е кабинет, който се използва за съхраняване на фармацевтични реагенти в лабораторията. Характеристиките му са удобни и издръжливи.

8. Безопасният шкаф е част от лабораторните мебели. Съхранява различни видове предпазни защитни изделия за продуктивни или живи вещества или материали. Ролята на шкафа за безопасност е да се съхранява. Различни видове химикали, фармацевтични продукти, документи, оптични дискове и др. Могат да се използват на работното място, поради което са необходими различни видове шкафове за безопасност за съхранение.

9, шкафчетата са част от лабораторните мебели, обикновено разделени в семейство шкафове и бизнес шкафчета и т.н., използван главно за улесняване на използването на хора, съхранява различни елементи, разделени в категории. Освен това, за семейство или общежитие с малко пространство, това е задължително условие. Тя може напълно да използва пространството, за да приюти повече живи същества, и може да бъде добра декорация за домашната среда на хората.