Начало > Изложба > Съдържание

фр

Apr 12, 2018

Първо, характеристиките на абсорбатора FRP

1, FRP има широк диапазон на устойчивост на корозия, той се отнася за киселинен и алкален газ, токсични и вредни газове и органични разтворители и произвежда прах в оперативни позиции и поводи. С електрически изолационни свойства, устойчивост на корозия, отлична топлоустойчивост и други характеристики. В цялото пространство няма свободно пространство с висока якост, леко тегло, устойчивост на корозия, топлинна устойчивост (функция 100-300 ° C;

2. Работна маса: 12,7 мм дебела VIA твърда сърцевина, устойчива на кисели и алкални, устойчива на влага и устойчивост на удар.

3, регулирайте вратата: безопасно закалено стъкло с две секции, без баланс на повдигане, може да се издърпа нагоре и надолу на всяко място.

4, осветително оборудване: антикорозионна флуоресцентна лампа, източник на светлина и изолация на газ, осветление на маса повече от 400 лумена.

5, панел за управление: превключвател за осветление, превключвател на вентилатора, 220V, 10A многофункционален контакт 2.

6, леко тегло, висока якост: фибростъкло може да издържа на дългосрочна температура от 80 ° C, краткосрочен може да бъде до 130 ° C, индекс на кислорода от стъклени влакна ≥ 30, е незапалим материал.

7, анти-стареене, дълъг живот: общото състояние на класа използват повече от 15 години

Второ, когато използвате предпазните мерки за изгорелите газове

1. Нивото на монтаж и настройка на абсорбатора трябва да е на място, в противен случай това ще повлияе на баланса на настройката на прозореца.

2. Електрическата част трябва да бъде инсталирана правилно от електротехници. Окабеляване на вентилатора трябва да обърне внимание на въртенето на вентилаторите и посоката на вятъра не трябва да бъде обърната.

3. Стандартната скорост на повърхността на абсорбатора е 0,5 m / s.

4. Лампите и вентилаторите трябва да поддържат нормалната работа при всякакви обстоятелства. Обхватът на работата трябва да бъде чист и подреден.

5. При тестване вентилаторът трябва да бъде включен предварително.

6, настройката на прозореца нагоре и надолу влияе директно на размера на въздушния обем, когато трябва да настроите целия прозорец нагоре и надолу, моля, преместете стъклото на плъзгащата се врата.

7, в нормално затворено положение или ще повлияе на ефективността на изпускателната кутия.

8. За да предотвратите опасността от пожар и експлозия, причинени от искри, не се препоръчва да използвате гнездото в абсорбатора на абсорбатора.

9. Препоръчва се вентилираните плотове да не се излагат на огън или топлинно произведени обекти за дълги периоди от време. В противен случай работата на плота може да се влоши или да се повреди.

10. Не поставяйте главата в абсорбатора при никакви обстоятелства.

11. За всяка операция за изпитване стъклената врата трябва да бъде изтеглена надолу, за да се защити.

12. След употреба защитната стъклена врата трябва да се свали.

13, когато абсорбаторът не може да работи правилно, необходимостта от професионална поддръжка.