Начало > Изложба > Съдържание

Промените в експерименталната пейка се нуждаят от предпазни мерки

Apr 08, 2018

1. Нестабилно ценообразуване

Моделът за ценообразуване на персонализиран стенд е като цяло: действителното използване на материала × цена на единица продукт + цена на основното сглобяване = обща цена. Когато производителите цитират цени, те често казват на потребителите само цената на използваните материали на квадратен метър. При вземането на отделни аксесоари, дръжки, направляващи релси, панти и др. Ако потребителят не поиска ясно, той изчислява цената само в зависимост от количеството на използвания материал, а персонализираният краен продукт определено ще надхвърли бюджета.

2. Ръцете и краката по скалата и количеството

Например, дизайнерският владетел се основава на разширената област. Добавени са три елемента и пет елемента. Комплексните алгоритми могат лесно да объркат потребителите. Следователно, когато дизайнерът измерва размера, потребителят трябва първо да го измери предварително, за да избегне фалшификацията на производителя и фактически да увеличи разходите за покупка. Потребителите трябва да проверят предоставените от производителите данни. Ако има две рисунки, един без проблем не означава, че другият не е проблем, и сложните чертежи не могат да се погрижат.


3. Играйте трикове на материали

Понастоящем експерименталната платформа е разделена основно на три вида стомана, стомана, дърво, първият потребител трябва да поиска продуктовия материал на производителя, при подписването на договора също трябва да бъде написана. При избора на материали, потребителите трябва да си направят домашното предварително, или да се идентифицират с приятели, които са информирани и не трябва да слушат производителите.

4 хардуерни аксесоари трябва да обърнат внимание

Потребителите трябва да обърнат внимание на материалите и други въпроси при избора на хардуерни аксесоари. Защото, ако персонализираната тестова база е с лоши хардуерни принадлежности, тя е склонна към проблеми като дерайлиране, недостатъчна гладкост и прекомерен шум, докато добра стенд за изпитване няма да вибрира при плъзгане и ще има гладка текстура.

Шенжен Furuid лабораторно оборудване Ко ООД напомня, че по поръчка тест пейки са не само продукти, но и услуги. Добре проектиран дизайнер ще слуша внимателно вашите проектни потребности и ще направи разумни и ефективни продукти. Понастоящем качеството на теста е 3 до 5 години, а големите марки обикновено имат срок на годност от 5 години. Трябва обаче да се отбележи, че петгодишният гаранционен срок обикновено се отнася за шкафове или панели за врати, а гаранционният период за хардуера често е само една година.