Начало > Изложба > Съдържание

Ефективно изцяло стоманена изпарения Худ отработените

Feb 17, 2017

Изцяло стоманена камини като важни оборудване на лаборатории, в експеримента на ефекта от който е да се контролира опасното вещество течове и осигуряване на безопасността на експерименти. Изпарения Худ повърхността контрол вятъра скорости трябва да бъдат контролирани. Експеримента, ние ще често отворили вратите на операцията, когато скоростта на вятъра на повърхността ще се ускори благодарение на откриването на кабинета, това ще се отрази на резултатите от теста и вентилационни ефект.

Повечето от експеримента е приключила в илюминатор. Илюминатор затворени може да направи експерименти атака пълен контрол на вредни вещества в илюминатор. Чрез изпарения Худ тестове и операции за заявки и заявки дупки и изпарения Худ изпускателната фен да се намали налягането в маската, за да се предотврати атаки, причинени някои реакция и топлина източник налягане препълване на опасни вещества.

Според вредни газове плътност въздуха плътност и размер не са същите, илюминатор там са много методи и различни местни прилагането на различни методи на изпарения Худ. Изпарения Худ първични методи включват: горната част на изпускателния смукателен отработените Худ в долната част, горните и долните съвместни отработените илюминатор. Заедно има енергоспестяващи газ-тип илюминатор.

Изпарения Худ номинална скорост е основната спецификация за измерване изпарения Худ функция, то се отнася до илюминатор от отваряне на вратите на единни входящия поток и изпарения Худ номинална скорост на избраното правило е: да се запази вредните газове не може да избяга от в рамките на кабинета, за да се предотврати появата на турбулентен поток в смукателен.