Начало > Изложба > Съдържание

Общо лабораторно оборудване газ хроматографска система типове

Mar 23, 2018

Общо лабораторно оборудване газова хроматография система има два вида: една колона един газ и двойствен колона газ.

Така наречените газ Пътят се отнася до потока пътят, че газът-носител преминава от газовата бутилка на детектора.

Една колона един въздух веригата има проста структура, удобен операция, само един газ път, само една инжекция порт и само една колона. Хроматографи лабораторни газови домакинска 102 G и ни HP-4890 тип принадлежат към този тип.


Dual колона двойно газ верига разделя регулирани или режими носещия газ в две колони и влиза в съответната колона и детектор. Има две инжектиране порти, колони, детектори и газ линии. Оборудване инструмент е подходящ за повишаване на температурата на програмата и може да компенсират шума, генериран поради промяна на температурата и на загубата на стационарната фаза при висока температура и подобряване на стабилността на инструмента.

Сега често използвани лабораторно оборудване за хроматограф - горд от този двойствен колона двойствен газ, като вътрешното SP-3420 Съединените щати HP-5890, HP-6890, Япония Shimadzu GC-14б, GC-17а и т. н.

В действителното анализ броят на всмукателни и детектори, конфигуриран на мейнфрейм на лаборатория, оборудвана хроматографа може да се владее от потребителя. Потребителите трябва само да нотифицира производителя за уреда преди закупуване на инструмента.