Начало > Изложба > Съдържание

BOKA чисти лабораторни основни идеи за дизайн

Jul 05, 2018

Основната идея за чист лабораторен дизайн е икономична, практична и екологична. Нивото на изискванията за пречистване е 10 000. Лабораторният дизайн има предварителна експериментална подготовка за повече, втората, вятъра и буфера. Принципът на отделяне на хората и логистиката се приема за намаляване на експерименталното замърсяване и за гарантиране на безопасността.

7.05.jpg

1. Договореността е компактна и разумна, отговаряща на изискванията за лабораторна работа и ниво на чистота на въздуха, като в същото време се стреми към принципа на науката и икономиката, като отчита лабораторните изисквания и разходите за разработка и експлоатация са оптимални.

2. Въздушната душ кабина е инсталирана на входа на чистата стая, която може ефективно да премахне праха от човешкото тяло и да намали количеството прах в чистата стая. В същото време въздушната душ кабина действа и като въздушна ключалка, за да се предотврати внасянето на нечисти въздух в чистата зона от вратата.

3, чистият лабораторен дизайн трябва да достави определена част от свежия въздух в стаята, да се почисти и да се филтрира в лабораториите, за да се компенсира изпускателната тръба, за да се осигури положителен натиск и нуждите на персонала.

4. Броят на въздуха за връщане на въздуха се контролира от вентила за регулиране на обема на въздуха, за да се контролира площта с различно ниво на чистота, а градиентът на налягането се регулира така, че въздушният поток да тече в "замърсената" зона с "чистата" и е проектирана разликата в налягането между различните нива на лабораторния дизайн на чистата стая. При ≥5pa разликата в налягането между чистата и външната е ≥10pa.

5. Чистата стая е оборудвана с устройство за стерилизация на лилаво лампа.

6, прозорецът за предаване е цял материал от неръждаема стомана, механично блокиращо управление, вътрешно стерилизиращо устройство.

7. Прозорецът за наблюдение е затворен чист прозорец, а вратата е газонепроницаема чиста врата.

8, мощност: AC220V / 380V-50HZ.

9, вътрешен шум ≤ 60db (A).

10. Изпускателният отвор е снабден с високоефективен филтър, а портът за подаване на въздух е оборудван с високоефективна филтърна кутия за статично налягане за постигане на чист въздух и е удобно да се замени високоефективния филтър.

11. Обикновено въздухът за входящия въздух и отработеният въздух приемат горния и долния режим на разреждане, а входящият отвор за отвеждане на въздуха в помещенията трябва да бъде разположен в района, където рискът от замърсяване на помещенията е най-висок и едната страна е разположена без никакви препятствия.

12. Портът за връщане на въздух автоматично регулира налягането в помещенията с клапата за остатъчен вентил, за да поддържа чистото състояние на положителното налягане.