Начало > Изложба > Съдържание

Изцяло стоманена камини в покупката на практически съвети

Feb 17, 2017

Изцяло стоманена камини като важни в биохимията лаборатория на експериментални съоръжения имат важна роля, така че трябва да изберете 認 наистина отговарят на техническите показатели на илюминатор. Когато купувате от следните съображения:

1, използването на наркотици: когато използвате органични реактиви или други специални тестове, напълно трябва да се помисли за контрол на скоростта.

2, топлина: когато при използване на устройството с източник на топлина, топлина над 2000 ккал/малък да мисля за от време на време и тогава определя размера на вентилация изисква да изчерпи топлина фен мощност.

3, има радиоактивни материали или перхлорат тестове: за да изберете специални камини, скоростта на въздуха е необходимо да зададете повече от 0.5M / s.

4, когато използвате големи тестово оборудване: да мисля, полезни, оставяйки необходимото пространство за отработените газове.

5 материал: с помощта на специален киселина тест, трябва да мисля за изпарения Худ материал, като полупроводникови професионални корозия корозия информация за професионални, и т.н. трябва да бъдат направени.

6, общият размер: според теста съдържание избора си като цяло размер, обемисти отпадъци, причинени, с малко употреба.