Начало > Изложба > Съдържание

Централна лаборатория за лаборатории от стомана

Apr 10, 2018

Техническите параметри на централната лаборатория за лаборатории от стомана включват следните аспекти. По-долу е представено представянето на централната лаборатория в цяла стомана:

Размери:

Забележка: 900 е работната височина на позиция 800. Работната височина на седнало положение

име

структура

Спецификации (ширина * височина)

Забележка

Централна лаборатория за лаборатории от стомана

Стоманена структура

1500 * 800/850/900

Дължината може да се определи в зависимост от действителната дължина на най-късия 1200

Горепосочените спецификации са общи спецификации и повечето от тестовите пейки са съобразени с дължината на стаята, така че потребителят може да го персонализира според нуждите си.

1200 * 800/850/900

II: Цялостна централна експериментална пейка:

Цялата стомана централна лаборатория пейка може да приеме Шанхай Weisheng Азия масивна дъска и шперплат (борда епоксидна смола,


Предлагат се плочи от фенолна смола, гранит, върхове от неръждаема стомана, керамика и т.н. цветовете са черни, сиви и бели, които клиентите могат да избират.

Три: Цял стоманен централен експериментален кабинет на пейка:

Всички стоманени шкафове в централната лаборатория използват 1,2 мм дебелина висококачествена студено валцована стоманена плоча като субстратен механизъм. След очистене и фосфатиране повърхността се разпръсква с електростатичен прах от епоксидна смола. Общата стабилна и разумна антикорозионна антикорозионна ефективност е отлична. Рамка: Носещият лъч е правоъгълна стоманена тръба с размери 60 * 40 мм. Носещата колона е двутана заварена стоманена тръба от една и съща спецификация и е заградена с студено валцована стоманена тръба. Повърхността е покрита с цветен цинк за предварителна обработка на ръжда и сместа се накисва и фосфатизира след студено заваряване с въглероден двуокис. Електростатичен прахообразен слой с епоксидирана смола, защитен слой за повърхностна обработка с киселинна и алкална корозия, защитна адхезия със защитен слой чрез тест на удар с падащи предмети, статично натоварване> 250 кг, подпорна колона директно свързана със стойката без счупване на стената.

Поставки за реагенти, ламинати: 1,2 мм дебела висококачествена студено валцована стоманена ламарина за формоване на субстратния механизъм, ламинати за матово стъкло с дебелина 10 мм, двойна структура с различна височина на отвора, в зависимост от реалната нужда от свободно регулиране на използването на височина.

Socket: Използвайте специфични за лабораторията продукти за сигурност. Прахоустойчиви, устойчиви на пръски, водонепроницаеми, антикиселини и други свойства. Материалът е забавен за пожарогасене.

Слайдовете: Въвеждането на немската технология, три сгъваеми топки с голяма сила, силно натоварване, добра плъзгаща се работа, без шум.

Панта: Въведена британска технология, 175 ° висококачествена хромирана стоманена панта.

Дръжка: Тъмна дръжка с един ред, алуминиева сплав / PVC.

Мивка: Лабораторно-специфична висококачествена PP мивка, добра киселинна и алкална устойчивост.

Накрайник: лабораторно-специфична водна дюза, медна порцеланова сърцевина на клапана, цялата повърхност на епоксидното прахово електростатично пръскане. Три лабораторни кранчета: Три лабораторни кранчета за тестване, меден материал, повърхност, обработена с EPOXY спрей, анти-ръжда и анти-ръжда.

Регулируема комбинация от крака: с анти-скип, абсорбция на удари, киселинна и алкална устойчивост, устойчивост на корозия, силна носеща способност и т.н.

Експертни коментари:

Централна лабораторна пейка C-тип твърда структура, колона се използват 40mm * 60mm (дебелина на стената 1,8 мм, Shan Gang) квадратна стоманена товарна лагер, устойчивост на корозия, лесна комбинация от демонтаж; водоустойчив шкаф, висок коефициент на безопасност в експеримента, силен и силен Експерименталните врати и шкафове за шкафове са всички висококачествени огнеупорни панели, които са по-безопасни и по-сигурни. Пантата използва маркови имена за многофамилни панти за сплави за позициониране, носещи тегло и трайност, за да постигнат международните стандарти за хардуерната индустрия, които могат да издържат на разрушителни експерименти; изпитателна пейка висококачествени самосмукателни релси за носене на товари, дума за дръжка, лесна и удобна.