Начало > Изложба > Съдържание

Цялостна доставка на стоманени централни експериментални станции

Jun 14, 2018

Цялостна централна лаборатория за лабораторни пещи, едностранен оператор станция технически изисквания:

(I) Изисквания на масата

1. Материали: Масата е изработена от твърда физика с дебелина 12,7 мм или епоксидна дъска с дебелина 16 мм, която е устойчива на мазнина, висока температура, лесна за почистване и устойчива на удар.

2. Процес на обработка: Закръгляването с кръгова дъга се извършва на външната страна на масата.

4. Монтаж: за палубните стави се използват висококачествени специални лепила.

6.14.jpg

(Б) Изисквания на кабинета

1. Материал на шкафа: стоманена плоча на шкафа използва стоманена ламарина, изработена от студено валцувана стомана от Шанхай Baosteel, обработена от металорежещи машини с ЦПУ, фино занаятчийство, без излагане на заваръчна точка.

2. Дебелина на покритието: Повърхността на стоманената плоча на всички експериментални станции е електростатично прахово покритие с епоксидна смола.

3. Структура на кабинета: Представлява подова настилка в кабинет, с добра носеща способност, с празно пространство за лесна поддръжка. Дръжката е вградена от едно цяло, която е интегрално оформена с тялото на шкафа без точки на заваряване.

4. Активна обратна плоча: За да се улесни инсталирането и поддръжката на тръбопровода, задната плоча на шкафа има конструкция на порт за поддръжка и горната му плоча е подвижна задна плоча и активна стоманена плоча на обратната плоча.

5. Вградени ламинати: Еднослойни ламинати, регулируеми, ламинати, използващи 1,2 мм студено валцовани стоманени плочи, епоксидни пръскани върху повърхността.

6. Чекмедже на шкафа: чекмедже и дръжка като цялообразна структура, всяко чекмедже с тиха гранична функция, тегло на лагера е повече от 100 кг, стоманената плоча е не по-малко от 1.0 мм студено валцована стомана, вътрешната и външната повърхности на чекмеджето трябва да бъде с пръстен с епоксидна струя.

7. Врата на шкафа: Вратата е двуслойна стоманена плоча, стоманената плоча използва 1.0 мм стоманена ламарина и повърхността на стоманената плоча вътре и извън плочата на вратата трябва да се напръска с епоксидна смола. Панелът на вратата използва панта за DTC и се отваря свободно.

8. Регулируеми крака: регулируеми крачета ABS, лепило, влага, противоплъзгаща, антибактериална, устойчива на корозия, според вътрешния под подходящо регулиране на височината на шкафа; красив външен вид, дизайн хуманно.

9. Панта: Използване на пантите за DTC, отваряне и затваряне на дъгата 110 °, красив външен вид, шум при отваряне и затваряне, брой повече от 80 000 пъти, ръжда, корозионна устойчивост и отговарят на международните хардуерни стандарти.

10. Водещи релси: трисекционни релси за DTC, носещи тегло ≥ 25kg, деструктивни тестове до повече от 50 000 пъти. Отговарят на международните стандарти за хардуерната индустрия;

11. Ръкохватка: Панелът за чекмеджета и чекмеджетата се сглобява в една или от неръждаема стомана.


Различни от изискванията на лабораторията за пейка, оценката не е една и съща, а оценката се основава на различните нужди на всяка лаборатория. Някои лаборатории изискват плотовете да имат корозионна устойчивост, топлоустойчивост, устойчивост на удар и устойчивост на абразия. Някои лаборатории изискват свойства на абсорбция на течности, товароносимост, проводимост, лекота на поддръжка и практичност за материалите на плота. Високо.


Химическите лаборатории, особено органичната химия, неорганичната химия, биохимичните лаборатории и аналитичните лаборатории, поставят особен акцент върху това дали панелът за изпитване има химическа устойчивост, устойчивост на абразия и топлоустойчивост. Също така има определени изисквания за носещи свойства и лесно се почиства. Цветът е умерен. Физическата лаборатория използва почти никакви корозивни химически реактиви, така че на плотовете не се изисква да имат корозионна устойчивост, но физическите напрежения, устойчивост на абразия, устойчивост на удар и топлоустойчивост са силно изискани и експерименталните плотове също са необходими. Голяма товароносимост.