Комплект за бързо тестване на антитела Covid19 Igm / Igg 2019 Комплект за определяне 2019 Комплект за откриване на вируси на корона (анализ на колоидно злато)

Комплект за бързо тестване на антитела Covid-19 IgM / IgG 2019-nCoV Kit за определяне 2019 Комплект за откриване на коронавирус 2019 (Анализ на колоидно злато) Уважаеми приятелю Това е Гуанджоу BOKA Lab System Company, една от най-големите лабораторни компании в Китай. Сега почти целият свят е заразен с COVID-19 (коронавирус), за да ...

Информация за продукта

Комплект за бързо тестване Covid-19IgM / IgGA Antibody 2019-nCoV Kit за определяне 2019 Комплект за откриване на коронавирус 2019 (Анализ на колоидно злато)

7868Бърз тест: Само за 15 минути

Удобна работа без нужда от анализатор

Ранна диагностика и изключване на подозрителни случаи

Намалете честотата на погрешно диагностициране чрез тест за нуклеинова киселина


Приложение

Тест за подозиран случай в епидемична зона


Скрининг на първични лечебни заведения


Ранен тест за клиника за треска и CDC


Инспекция на плаващо население в обществени зониСкъп приятел

Това е Гуанджоу BOKA Lab System, една от най-големите лабораторни компании в Китай.
Сега почти целият свят е заразен с COVID-19 (коронавирус). За да се бори с вируса възможно най-скоро, страната ни разработи комплект за бързо откриване, за да открие дали вирусът е заразен.

Бихме искали да ви представим този комплект за откриване:
Комплект за откриване на COVID-19/2019-nCoV (подробно като прикачен файл), който отнема само 15 минути от момента на вземане на пробата до резултата от теста.

За щастие, BOKA Lab System получи разрешение за продажба на този продукт. Ако вие, вашето семейство / приятел или вашето местно правителство имате някакви нужди, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще се радваме да ви предоставим оферта за продукт.
По същото време получи сертификат за ЕС CE на 5 февруари 2020 г.
Моля, изпратете тази информация на всеки човек, който се интересува, тя ще бъде голяма помощ за борба с коронавируса


1585035008(1)

Ако търсите комплекта за бързо тестване на антитела covid19 igm / igg 2019 комплект за определяне на 2019 комплект за откриване на корона вируси (анализ на колоидно злато), BOKA трябва да бъде вашият най-добър избор. Като един от водещите производители и доставчици в Китай, нашата фабрика има голяма компетентност в тази област. Добре дошли да закупите нашите продукти с ниска цена и проверете ценовата листа при нас.
Hot Tags: комплект за бързо тестване на антитела covid19 igm / igg 2019 комплект за определяне 2019 комплект за откриване на вируси на корона (анализ на колоидно злато), Китай, фабрика, производители, доставчици, ценова листа, ниска цена
Запитване

You Might Also Like