Комплект за откриване на 2019-nCoV 2019-nCoV Тест-комплект 2019 Нов коронавирусен комплект за откриване (PCR флуоресценция)

Комплект за бърз диагностика 2019-nCoV 2019 Нов коронавирусен комплект за тестване / 2019-nCoV РНК комплект за откриване (флуоресцентна PCR) С цел по-добро спиране на епидемичната ситуация на широко разпространеното 2019-nCoV, BOKA продава комплект за откриване на RNA 2019-nCoV, целящ снабдяване навременна и ефективна услуга за откриване на обширни ...

Информация за продукта

Комплект за бърз диагностика 2019-nCoV 2019 Нов тест за коронавирус / 2019-nCoV РНК комплект за откриване (флуоресцентна PCR)


7868

С цел по-добро спиране на епидемичната ситуация на 2019-nCoVшироко разпространение, BOKA продажбите на2019-nCoV RNA комплект за откриване, целящ да осигури навременна и неефективнаслужба за откриване на обширни медицински организации. Този комплект може да открие ORF1ab и N ген едновременно, ендогененвътрешният стандарт може да наблюдава експеримента от процеса на вземане на проби,
оценка на вземането на проби квалифицирана или не (екзогенни вътрешни стандартине притежавайте това предимство) и следете за появата на фалшиви
отрицателно ефективно, подпомагайки ранната клинична диагностика, ранното лечение.

Предназначен за употребаin vitro качествено откриване на РНК на 2019-nCoV
Спецификация на пакета24 теста / комплект, 48 теста / комплект, 96 теста / комплект.
Главни компонентиPCR реакционен разтвор, отрицателен&усилвател; положителни контроли, вътрешен стандарт и т.н.
Приложими инструментиABI 7500, LightCycler 480, AGS4800 и т.н.
Приложима пробатампони за гърлото, бронхоалвеоларна промивна течност (BALF) и храчки.


59dde834c00a9e82b63e6e62682a32a

Това е Guangzhou BOKA Lab System System, една от най-големите лабораторни компании в Китай. Сега почти целият свят е заразен с 2019-nCoV (Коронавирус), За да се бори с вируса възможно най-скоро, страната ни разработи комплект за бързо откриване за да се установи дали вирусът е заразен.

И тези тестови случаи са изпратени в болници / армия / CDC / правителствен тест в цял Китай. Преди това' забраняваме износа, но в момента можем да експортираме това детектиране KitRight, тъй като Китай се охлажда от 2019-nCoV и много по-малко ново заразено лице и цялата е много липса на този комплект за откриване на 2019-nCoV, правителството се нуждае от много.


За щастие, BOKA Lab System получи разрешение за продажба на този продукт. Ако вие, вашето семейство / приятел или местната власт имате някакви нужди, моля не се колебайте да се свържете с нас, ще се радваме да ви предоставим оферта за продукти.
Междувременно получи сертификат за ЕС на 5 февруари 2020 г.


Научете повече


въпрос


Вашият продукт професионален медицински комплект за откриване на 2019-nCoV? Има ли подходящ професионален сертификат?


Отговор
Да, имаме CE и ISO сертификати. Продуктите не могат да се използват у дома. Нашият комплект за откриване на 2019-nCoV изисква болниците и професионалните лаборатории, оборудвани с PCR оборудване, да се експлоатират от професионален персонал.

въпрос

По какво се различава вашият комплект за откриване на 2019-nCoV от другите доставчици?


Отговор

Този комплект за откриване за новата коронавирусна коронавирус (2019-nCoV) РНК (PCR-флуоресценция сондиране) тества пациента дали е заразен с коронавирус за положителни и отрицателни характеристики. # 39; тяло lgM антитяло, при пациенти, заразени със 7 или 3 дни от заболяването, е в състояние да открие антитялото на lgM, което е полезно за по-нататъшна диагноза. или преди инфекция.

въпрос

Как използвате този комплект за откриване на 2019-nCoV? Има ли инструкции?


Отговор


Необходимост от сътрудничество с използването на професионални PCR инструменти, използването набърз комплект за откриване на 2019-nCoVи инструкции. Ще ви изпратим подробна информация и нашият мениджър на акаунти ще ви даде кратко въведение. Има по-дълбоко разбиране за това. Просто трябва да го дадете на професионалист.

въпрос

Как са комплект за откриване на 2019-nCoVопаковани и изпратени?

Отговор


Комплект за откриване на 2019-nCoV са 24, 48, 96 броя в кутия, 100 кутии / картонена кутия, 65 * 58 * 42см / картонена кутия, тегло 28 кг / кашон, Доставка: DHL / FedEX, транспорт със студена верига, по въздух; Външен пакет : Картонена опаковка; Вътрешен пакет: Хладилна резервоар с изолация от пяна, с пълно съхранение на лед

Question

Какво е минималното количество за поръчка?


Отговор


Минималното ни количество за поръчка е 10 кутии и препоръчваме да закупите големи количества за правителството и свързаните с тях медицински институции, тъй като сега световната епидемия е тежка, а търсенето на защитни материали и комплект за откриване на 2019-nCoVе много голям.Всеки трябва да бъде отговорен за получаването на повече комплекти за откриване на 2019-nCoV за своята страна.
1.1.jpg


Ако търсите комплект за откриване на 2019-ncov за тест 2019-ncov комплект за откриване на коронавирус 2019 (пкр флуоресцентно сондиране), BOKA трябва да бъде вашият най-добър избор. Като един от водещите производители и доставчици в Китай, нашата фабрика има голяма компетентност в тази област. Добре дошли да купите нашите продукти с ниска цена и да проверите ценовата листа с нас.
Hot Tags: Комплект за откриване на 2019-ncov 2019-ncov комплект за тестване 2019 нов комплект за откриване на коронавирус (pcr флуоресцентно сондиране), Китай, фабрика, производители, доставчици, ценова листа, ниска цена
Запитване

You Might Also Like