Модулна чиста стая с прахово покритие от неръждаема стомана

Модулен прозорец с прахово покритие от неръждаема стомана

Информация за продукта

Модулен прозорец с прахово покритие от неръждаема стомана


Пропускателната кутия като вид спомагателно оборудване в чистата стая се използва основно за почистване на места и чисти участъци и нечистени зони и нечистени места между предаването на малки предмети, за да се намали броят на отворените врати за чиста стая, максимална граница намалява замърсяването на чиста област.Пас кутия е широко използван в микро технология, биологични лаборатории, фармацевтична фабрика, болница, хранително-вкусовата промишленост, LCD, електроника фабрика, и така нататък всички се нуждаят от чист въздух.


Pass Box се разделя на три категории: 1, електрическа верига за пропускане на веригата 2, механична верига за пропускане на веригата 3, пропускателна кутия за самопочистване

Ако търсите болнични помещения за почистване, електронни блокировки от неръждаема стомана с вътрешно осветление, BOKA трябва да бъде вашият най-добър избор. Като един от водещите производители и доставчици в Китай, нашата фабрика има голяма компетентност в тази област. Добре дошли да купувате нашите продукти с ниска цена и да проверите ценовата листа с нас.

Ако търсите модулна празна облицовка от неръждаема стомана, BOKA трябва да е вашият най-добър избор. Като един от водещите производители и доставчици в Китай, нашата фабрика има голяма компетентност в тази област. Добре дошли да купувате нашите продукти с ниска цена и да проверите ценовата листа с нас.
Hot Tags: модулна чиста стая прахово покритие от неръждаема стомана трансфер прозорец, Китай, фабрика, производители, доставчици, ценова листа, ниска цена
Запитване

You Might Also Like