Hot Sell ISO Фабрика Cleanroom Pass Box преминава през кутия

Стаи за почистване на болници Електронна блокировка за пропускателна кутия с Uv осветление

Информация за продукта

Hot продават ISO фабрика чиста стая премине полето преминават през кутия

Пропускателната кутия като вид спомагателно оборудване в чистата стая се използва основно за почистване на места и чисти участъци и нечистени зони и нечистени места между предаването на малки предмети, за да се намали броят на отворените врати за чиста стая, максимална граница намалява замърсяването на чиста област.Пас кутия е широко използван в микро технология, биологични лаборатории, фармацевтична фабрика, болница, хранително-вкусовата промишленост, LCD, електроника фабрика, и така нататък всички се нуждаят от чист въздух.


Pass Box се разделя на три категории: 1, електрическа верига за пропускане на веригата 2, механична верига за пропускане на веригата 3, пропускателна кутия за самопочистване

Ако търсите болнични помещения за почистване, електронни блокировки от неръждаема стомана с вътрешно осветление, BOKA трябва да бъде вашият най-добър избор. Като един от водещите производители и доставчици в Китай, нашата фабрика има голяма компетентност в тази област. Добре дошли да купувате нашите продукти с ниска цена и да проверите ценовата листа с нас.

Ако търсите за гореща продажба изо фабрика чиста стая преминете полето през кутия, BOKA трябва да бъде най-добрият избор. Като един от водещите производители и доставчици в Китай, нашата фабрика има голяма компетентност в тази област. Добре дошли да купувате нашите продукти с ниска цена и да проверите ценовата листа с нас.
Hot Tags: горещи продават iso фабрика чиста стая преминават полето преминават през кутия, Китай, фабрика, производители, доставчици, ценова листа, ниска цена
Запитване

You Might Also Like