Нова гореща продават чиста стая въздух душ за лабораторията

Кабинет адвокат материал и форма размер може да персонализирате според изискванията на клиента.

Информация за продукта

Нова гореща продават чиста стая въздух душ за лабораторията

BOKA въздух душ се състои от шкафове, неръждаема стомана врати (стоманена врата или прозорец на лак, които се пекат цвят врата), груб филтър ефективност, висока ефективност филтър, вентилатор, статично налягане кутия, накрайник Интерлог контролер, операция панел, сензори и така на

2. въздух душ етаж се състои от стоманена плоча огъване заварени заедно, с обработка на укрепване на лак, който се пекат, приложен върху повърхността на неръждаема стомана.

3. високо качество студено валцована стоманена плоча производство, електростатично нанасяне или боя, обработка, красива и лесно, вътрешна долната обшивка неръждаема стомана табела вземане триене съпротива, лесни за почистване.

4. кабинет адвокат материал и форма размер може да персонализирате според изискванията на клиента.

Ако търсите за чиста стая въздух душ с hepa и накрайник за въздух душ, BOKA трябва да бъде най-добрият избор. Като един от водещите производители и доставчици в Китай Нашият завод е голяма компетентност в това поле. Добре дошли да купуват нашите продукти на ниска цена и да проверите на ценовата листа с нас.


Ако търсите за нови горещи продава чист въздух душ за лабораторията, BOKA трябва да бъде най-добрият избор. Като един от водещите производители и доставчици в Китай Нашият завод е голяма компетентност в това поле. Добре дошли да купуват нашите продукти на ниска цена и да проверите на ценовата листа с нас.
Hot Tags: Нова гореща продават чиста стая въздух душ за лаборатория, Китай, фабрика, производители, доставчици, ценова листа, ниска цена
Запитване

You Might Also Like