Чиста стая с високоефективна автоматична подвижна въздушна душ в лабораторни мебели

Производители на метални модулни лабораторни мебели с върхове и мивки с епоксидна смола, използвани в университет, колеж, училища, научноизследователски институти, научноизследователски и научноизследователски институти, държавен отдел за надзор на качеството и инспекция, болница, хранително-вкусовата промишленост, водоснабдяването, микробиологичната промишленост, материалите и инженерството, козметиката промишленост, химически и физически технологии, отдел за околната среда, отдел за инспекция и карантина, обработка на контрол на качеството, козметична индустрия, болница, нефтохимическо инженерство, фармацевтика, генно развитие и изследвания, селско стопанство и други отрасли.

Информация за продукта

Високоефективна автоматична подвижна въздушна душ чиста стая в лабораторни мебели

1. Подробности за уточняване

Тип: Лабораторни мебели

Обща употреба: търговски мебели

Мерериал: Неръждаема стомана

Марка: BOKA

Място на произход: Гуанггонг, Чиан (континентална част)

Номер на модела: Фармацевтичен въздушен душ

Дюза: 6 комплекта, по три от всяка страна

Ефективност на филтъра:> = 99.99%

Спецификация на Hepa: 610 * 610 * 120

Мощност на вентилатора: 0.75KW / h

Скорост на въздуха на дюзата: 20m * 3 / s

Напрежение: AC 380V 50Hz

2.Въвеждане на фармацевтичен въздушен душ

Въздушните душове са специализирани преддверие, през които персоналът трябва да премине, преди да влезе в чистата стая, за да се обеззаразява. Замърсяването се извършва чрез изчистване на прахови и замърсяващи частици от телата на чистия персонал в помещението, за да се сведе до минимум замърсяването на оборудване или продукти.

3. Поля за приложение

Науки за живота и биомедицински изследвания, фармацевтични, парентерални лекарства, микроелектроника, космическо и прецизно производство.

4.Техническа дата

петно

5. Подробни изображения:

a.Internal

b.External

6.Контактна информация:

1.4

Hot Tags: високоефективен автоматичен подвижен въздушен душ чиста стая в лабораторни мебели, Китай, фабрика, производители, доставчици, ценова листа, ниска цена
Запитване

You Might Also Like