Хоризонтален ламинарен шкаф за въздушен поток за фармацевтично чиста стая

Намерете хоризонталния ламинарен шкаф за въздушен поток за фармацевтично чиста стая на BOKA. Ние сме един от водещите производители и доставчици в Китай, добре дошли да купуваме нашите продукти на ниска цена, а също така добре дошли да проверите ценовата листа при нас.

Информация за продукта

Хоризонтален ламинарен шкаф за въздушен поток за фармацевтично чисто помещение

Основен продукт

11


Показване на продукта

A3TU

информация за продукта

A3

A3.1

Сертифициране на продукта

欧盟认证

DAHAIBAO2

Свързан продукт

DAHAIBAO4

Често задавани въпроси

Как да направите поръчка?
1.Свържете се по имейл или търговски мениджър за конкретни артикули
2.Подписан договор, 40% депозит предварително
3.Булк продукции
4. Балансово плащане преди изпращане.
5.Кориране изпраща оригинални документи или стоки за предаване на телекомуникации
6.Качествена гаранция за 2 години след изпращането.
 
Имате ли продукти на склад?
Съжаляваме за това, не винаги резервираме запаси. Ако има запаси, ние ще ви информираме с подробности в отговора на вашето изискване.

Колко ще са таксите за доставка?
Това зависи от размера на вашата пратка и начина на доставка. Когато се запитаме за таксите за доставка, се надяваме да ни уведомите подробната информация като кодовете и количеството. Вашият благоприятен метод за доставка. (По море или по въздух) и определения от вас порт или въздушно пристанище. Ще Ви благодарим, ако можете да ни спестите няколко минути, за да ни помогнете, тъй като това ще ни даде възможност да оценим разходите въз основа на предоставената информация.
 
Мога ли да посетя вашата фабрика?
Разбира се, ние сме производител на лабораторни мебели в Гуанджоу, Китай. Моля, свържете се с нас предварително и ще ви уговорим среща. работна маса от неръждаема стомана с колела лабораторни мебели.

Информация за връзка

1.4

Ако търсите хоризонтален ламинарен шкаф за въздушен поток за чисто фармацевтично помещение, BOKA трябва да бъде вашият най-добър избор. Като един от водещите производители и доставчици в Китай, нашата фабрика има голяма компетентност в тази област. Добре дошли да купите нашите продукти с ниска цена и да проверите ценовата листа с нас.
Hot Tags: хоризонтален ламинарен шкаф за въздушен поток за фармацевтично чиста стая, Китай, фабрика, производители, доставчици, ценова листа, ниска цена
Запитване

You Might Also Like