Начало > За нас

1.Нашата история

GuangZhou Boka Lab System Tech.Co., Ltd е професионален производител на лабораторни мебели от лаборатория от 2013 г. Основни продукти са лабораторни мебели, качулка, лабораторни шкафове, лабораторни плотове, лабораторни тела, въздушен душ, пропуск.

BOKA имат повече от 50 служители и 2500 квадратни метра производствен цех, с добре оборудвани съоръжения и силна техническа сила, продуктите се продават по целия свят и са широко признати и доверени от повече от 2200 клиенти в 80 различни страни.


2.Нашата фабрика

Guangzhou Boka Lab System Tech.Co., Ltd се намира в Гуанджоу Китай. с добре оборудвани съоръжения и силна техническа сила за лабораторни мебели. Годишната продукция може да достигне 17500 комплекта .BOKA Продължавайки да преследва високо качество и удовлетворение на клиентите през цялото време.


微信图片_20170428170507_副本.jpg

微信图片_20170503191605_副本.jpg

3.Нашият продукт

Guangzhou Boka Lab System Tech.Co., Ltd продукти включва следното:

1. Лабораторни мебели

2. качулка

3. предпазен шкаф

4. лабораторни тела

5. плотове

6. чиста декорация на стаята

7. Пасивна кутия

8. Въздушен душ

7. Лабораторна инженерна система: цялостно проектиране и планиране на лабораторията, обновяване на лабораторията, система за вентилация и контрол на лабораторията, система за чиста зона на лабораторията, система за пречистване на околната среда и система за околната среда, система за чистота на газове и вода за тръбопроводи, лаборатория стерилизирана & GMP system.lab анализ и тестване instrument.lab медицински диагностични устройства.


4.Програма за приложение

Мебелите в лабораториите се използват широко в университети, колежи, училища, научноизследователски институти, научноизследователски и развоен център, правителствен отдел за надзор на качеството и инспекция, болници, хранително-вкусовата промишленост, водоснабдяването, микробиологичната индустрия, материалознанието и инженерството, козметичната промишленост, отдела за химически и физически технологии, отдел по околна среда, отдел за инспекция и карантина, обработка на контрол на качеството, козметична промишленост, болница, нефтохимическо инженерство, фармацевтика, генно развитие и изследвания, селскостопанска индустрия и други отрасли.


5.Нашият сертификат

Винаги чувстваме, че целият успех на нашата компания е пряко свързан с качеството на продуктите, които предлагаме. Нашите лабораторни мебели отговарят на най-високите изисквания за качество, както е предвидено в ISO9001, ISO14000: 14001, SGS, CE, SEFA насоки и нашата строга система за контрол на качеството.


6.Оборудване за производство

Разполагаме с модерно автоматизирано производствено оборудване за производство на лабораторни мебели, включително:

1.CNC машина за пробиване

2.CNC машина за огъване

3. Заваръчна група

4.Дрилираща машина

5. машина за рязане

6.Лазерна машина за рязане


7.Производствен пазар

Имаме клиенти както от вътрешния, така и от чужбина. Мениджърите на Boka Sales могат да говорят свободно английски език за добра комуникация. Основният ни пазар на продажби:

Близкия изток 24%

Африка 10%

Северна Америка 5%

Южна Америка 5%

Източна Европа 2%

Югоизточна Азия 10%

Океания 2%

Западна Европа 5%

Централна Америка 1%

Северна Европа 1%

Южна Европа 5%

Южна Азия 10%

Вътрешен пазар 20%


8.Нашата услуга

Нашият принцип е клиент на първо място, добро обслужване на всеки клиент. Преди продажбата, ние ще предоставим нашия професионален лабораторен дизайн и подробни технически параметри на нашия клиент.